"In urma cu putin timp am fost sesizati ca la filiala sector 6 a unui partid politic, personalul ce activeaza in sediu a constatat la sosire, in jurul orei 10.00, ca trei geamuri ale sediului sunt sparte. Se desfasoara activitati de cercetare la fata locului si investigatii in vederea identificarii si depistarii faptuitorilor", a transmis Politia Capitalei.

In acest caz, cercetarile vor fi facute de Sectia 21 Politie, sub supravegherea Parchetului Judecatoriei Sector 6, pentru infractiunea de distrugere.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Incidentul a avut loc la sediul PSD Sector 6.

Presedintele PSD Sector 6, Gabriel Mutu, a declarat pentru News.ro ca in zona sunt mai multe camere de supraveghere, iar imaginile vor fi predate anchetatorilor.

“In dimineata acestei zile, la ora 10.00, când angajatii care isi desfasoara activitatea la sediul PSD Sector 6 au venit la serviciu, au vazut ca sunt geamurile sparte. Am facut reclamatie, am chemat politia, s-au demarat cercetarile pe acest subiect.

Sunt mai multe camere de supraveghere in zona. in acest moment vor fi predate inregistrarile catre organele de politie si probabil ca se vor identifica si faptuitorii”, a declarat primarul Sectorului 6.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si