Close sidebar
Close sidebar

Sediul PSD din sectorul 6 al Capitalei a fost vandalizat! Politia incearca sa dea de urma faptuitorilor!

Politia face cercetari dupa ce au fost anuntati ca sediul filialei PSD Sector 6 a fost vandalizat, mai multe geamuri ale cladirii fiind sparte. Presedintele PSD Sector 6, Gabriel Mutu, a declarat pentru News.ro ca in zona sunt mai multe camere de supraveghere, iar imaginile vor fi predate anchetatorilor.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"In urma cu putin timp am fost sesizati ca la filiala sector 6 a unui partid politic, personalul ce activeaza in sediu a constatat la sosire, in jurul orei 10.00, ca trei geamuri ale sediului sunt sparte. Se desfasoara activitati de cercetare la fata locului si investigatii in vederea identificarii si depistarii faptuitorilor", a transmis Politia Capitalei.

In acest caz, cercetarile vor fi facute de Sectia 21 Politie, sub supravegherea Parchetului Judecatoriei Sector 6, pentru infractiunea de distrugere.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Incidentul a avut loc la sediul PSD Sector 6.

Presedintele PSD Sector 6, Gabriel Mutu, a declarat pentru News.ro ca in zona sunt mai multe camere de supraveghere, iar imaginile vor fi predate anchetatorilor.

“In dimineata acestei zile, la ora 10.00, când angajatii care isi desfasoara activitatea la sediul PSD Sector 6 au venit la serviciu, au vazut ca sunt geamurile sparte. Am facut reclamatie, am chemat politia, s-au demarat cercetarile pe acest subiect.

Sunt mai multe camere de supraveghere in zona. in acest moment vor fi predate inregistrarile catre organele de politie si probabil ca se vor identifica si faptuitorii”, a declarat primarul Sectorului 6.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI