Șeful Serviciului Logistic din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ialomiţa este acuzat de părinții unei fetițe că și-ar fi însușit pe nedrept 50 de lei. Este vorba despre banii pe care copila i-a pierdut într-un supermarket din Slobozia. Incidentul a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, când fetița a pierdut o bancnotă de 50 de lei.

După ce nu a mai găsit banii, s-a întors să îi caute.

Copila ar fi observat că bancnota a fost luată de un bărbat care a băgat-o în buzunar, relatează independentonline.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fetița s-a dus la bărbat care s-a dovedit a fi șeful Serviciului Logistic din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmerie Ialomița. Copila l-a rugat să-i dea banii înapoi, însă bărbatul a refuzat. Potrivit sursei citate, jandarmul ar fi folosit banii pentru a-și achita propriile cumpărături. Fetița și-a sunat părinții și le-a povestit ce s-a întâmplat. Aceștia au depus o plângere la Poliție împotriva jandarmului. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru furt.

În momentul în care au aflat că bărbatul este militar, au înaintat dosarul Parchetului Militar.

„La momentul de față este deschis un dosar penal pe numele dumnealui, este o anchetă în desfășurare. Am colaborat și colaborăm în continuare cu Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița. În funcție de rezultatul acestei verificări se vor adopta măsurile legale!”, a explicat sublocotenentul Andreea Moise, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița, conform sursei citate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si