Accidentul a avut loc joi seara in Timisoara, cand seful Politiei Sannicolau Mare, Claudiu Andreescu, a fost prins conducand sub influenta alcoolului.

Potrivit politistilor, seful Politiei din Sannicolau Mare era in timpul liber cand a provocat accidentul. Circula pe strada Cluj din Timisoara, iar la un semafor a lovit din spate masina unui taximetrist.Initial, seful de politie ar fi incercat sa fuga, dar a fost oprit de alti taximetristi, dupa care a incercat sa plateasca pentru a scapa.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Va dau niste bani, cat vreti, pentru masina? Sincer acum! Si eu sunt sef de Politie.Intelegeti ca nu banii conteaza?" a incercat Andreescu sa il mituiasca pe taximetrist, scrie Digi24.

Accidentul a avut loc joi seara in Timisoara, cand seful Politiei Sannicolau Mare, Claudiu Andreescu, a fost prins conducand sub influenta alcoolului.
Potrivit politistilor, seful Politiei din Sannicolau Mare era in timpul liber cand a provocat accidentul. Circula pe strada Cluj din Timisoara, iar la un semafor a lovit din spate masina unui taximetrist.
Initial, seful de politie ar fi incercat sa fuga, dar a fost oprit de alti taximetristi, dupa care a incercat sa plateasca pentru a scapa.
Va dau niste bani, cat vreti, pentru masina? Sincer acum! Si eu sunt sef de Politie.
Intelegeti ca nu banii conteaza?

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si