Close sidebar
Close sidebar

Sef de politie, beat la volan, a lovit un taximetrist. "Sunt sef de Politie, banii nu conteaza"

Seful Politiei din Sannicolau Mare a condus beat si a lovit un taximetrist pe care a incercat ulterior sa il mituiasca ca sa nu-l reclame.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Accidentul a avut loc joi seara in Timisoara, cand seful Politiei Sannicolau Mare, Claudiu Andreescu, a fost prins conducand sub influenta alcoolului.

Potrivit politistilor, seful Politiei din Sannicolau Mare era in timpul liber cand a provocat accidentul. Circula pe strada Cluj din Timisoara, iar la un semafor a lovit din spate masina unui taximetrist.Initial, seful de politie ar fi incercat sa fuga, dar a fost oprit de alti taximetristi, dupa care a incercat sa plateasca pentru a scapa.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Va dau niste bani, cat vreti, pentru masina? Sincer acum! Si eu sunt sef de Politie.Intelegeti ca nu banii conteaza?" a incercat Andreescu sa il mituiasca pe taximetrist, scrie Digi24.

Accidentul a avut loc joi seara in Timisoara, cand seful Politiei Sannicolau Mare, Claudiu Andreescu, a fost prins conducand sub influenta alcoolului.
Potrivit politistilor, seful Politiei din Sannicolau Mare era in timpul liber cand a provocat accidentul.
Circula pe strada Cluj din Timisoara, iar la un semafor a lovit din spate masina unui taximetrist.
Initial, seful de politie ar fi incercat sa fuga, dar a fost oprit de alti taximetristi, dupa care a incercat sa plateasca pentru a scapa.
Va dau niste bani, cat vreti, pentru masina? Sincer acum! Si eu sunt sef de Politie.
Intelegeti ca nu banii conteaza?

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI