Close sidebar
Close sidebar

Sefa DNA, laudata de o publicatie franceza. Jurnalistii au inclus-o pe Kovesi in "generatia in ascensiune" a Europei

Jurnalistii Le Monde au realizat cu ocazia aniversarii a sase decenii de la semnarea Tratului de la Roma o lista a acelor europeni care fac parte din ”generatia in ascensiune” a UE, printre care se numara Laura Codruta Kovesi, Jesse Klaver, Nicola Sturgeon si Manfred Weber.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Publicatia franceza sustine ca cele patru personalitati care reprezinta ”generatia in ascensiune” si-au demonstrat pozitia pro-europeana in Romania, Olanda, Germania si Scotia.

Laura Codruta Kovesi este catalogata drept o eroina a protestelor antiguvernamentale masive, conduse de societatea civila in mai multe orase din Romania.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

De asemenea, jurnalistii francezi amintesc ca intr-o tara unde lupta anticoruptie a reprezentat o reusita a aderarii la Uniunea Europeana, Kovesi s-a remarcat intotdeauna drept o adepta a principilor si institutiilor europene atunci cand i-a atacat pe cei mai puternici politicieni din Romania.

in ”generatia in ascensiune” mai sunt inclusi doar politicieni europeni, precum premierul scotian Nicola Sturgeon, liderul olandez al Verzilor Jesse Klever si liderul grupului parlametar PPE Manfred Weber.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI