Una dintre rudele unui bărbat care a fost tratat de Șefa secției de Oncologie de la Suceava spune că și-a dat cuvântul că se va împrumuta de la CAR și va aduce suma cerută de doctoriță pentru tratarea pacientului, conform Libertatea. 

Bărbatul a murit pentru că medicul i-a amânat tratamentul

Până în momentul în care soția pacientului a făcut promisiunea de a-i da banii ceruți, doctorița a refuzat să prescrie tratamentul pentru bolnav.

Din păcate, din cauza amânării tratamentului corespunzător, bărbatul a murit.

Rudele pacientului decedat au sesizat procurorii. Soția pacientului le-a spus anchetatorilor că i-a oferit medicului de mai multe ori câte 400 de lei. 

Citește și: Percheziții de amploare în țară. Mai mulți medici sunt acuzați că prelevau dispozitive medicale de la cadavre și le montau la pacienți

Mai mult, femeia a declarat că inclusiv pacienții internați în spital i-au spus că fără plicul cu bani, doctorița nu le oferă atenție. 

Aceștia i-au spus că  „trebuie pus 200 sau 300 de euro într-un plic şi să îl dea doamnei doctor pentru a beneficia de tratament corespunzător”. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: O angajată de la Evidenţa Populaţiei a fost trimisă în judecată pentru luare de mită. A primit bani de la peste o sută de persoane care aveau nevoie de acte de identitate

În instanță, prin avocat, cadrul medical a spus că denunțul este un act de răzbunare deoarece aparținătorul ar fi fost, de fapt, nemulțumit de cum i s-a administrat tratamentul pacientului.

Șefa Secției de Oncologie a Spitalului Județean Suceava se aflată în prezent în arest la domiciliu.

Șefa Secției de Oncologie a fost prinsă în flagrant luând mită

Şefa Secţiei de Oncologie a Spitalului Judeţean Suceava, Anca Ababneh Dumitrovici, a fost reţinută în luna ianuarie, în urma unui flagrant organizat de poliţişti şi procurori, pentru luare de mită.

Citește și: VIDEO- O femeie din Suceava a ajuns la spital după ce i-a căzut tavanul în cap. De vină ar fi fost renovarea apartamentului de deasupra

O echipă de ofiţeri din cadrul Serviciului Judeţean Anticorupţie Suceava a făcut, joi seară, percheziţii în mai multe cabinete de la Spitalul Judeţean Suceava, inclusiv la Secţia de Oncologie din cadrul unităţii medicale.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Potrivit unor surse, totul ar fi pornit de la denunţul unui pacient, care ar fi reclamat că i s-ar fi cerut mită.

Citește și: Cod galben de vânt puternic în 20 de județe din România

Poliţiştii au organizat un flagrant joi la Spitalul Judeţean Suceava. În urma percheziţiilor, dar şi a audierilor care au durat mai multe ore, şefa Secţiei de Oncologie, Anca Ababneh Dumitrovici, a fost reţinută pentru 24 de ore.

Ea va fi prezentată în faţa judecătorilor, cel mai probabil în cursul zilei de vineri, cu propunerea emiterii unui mandat de arestare. 

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si