Doi șefi din Poliția Târgoviște și doi executivi sunt anchetați după bătaia care a avut loc la înmormântarea fetei de 13 ani.
"Având în vedere evenimentul, înregistrat la data de 12 iulie a.c., în Târgoviște, județul Dâmbovița, o echipă mixtă din cadrul I.G.P.R. și I.G.J.R. a evaluat modul de pregătire, organizare și conducere a misiunii.

Citeste si: O fată de 14 ani a fost lovită de un TIR în timp ce se plimba cu bicicleta

Din cadrul IGPR, la Târgoviște, s-au deplasat specialiști ai Direcției Control Intern și Direcției de Ordine Publică.

În urma analizei, au fost identificate aspecte privind o gestionare defectuoasă a dispozitiviului instituit, la nivelul Poliției Municipiului Târgoviște.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Radu, tânărul care a murit în vacanță în Grecia, condus pe ultimul drum

De asemenea, în cauză a fost dispusă declanșarea unei cercetări administrative, cu referire la posibile pagube materiale cauzate de avarierea unei autospeciale și folosirea armamentului din dotare.

În subsidiar, au fost constituite 2 dosare penale, întocmite sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj, tulburarea ordinii și liniștii publice, respectiv purtare abuzivă, în care unitatea de parchet competentă desfășoară cercetări.

Citeste si: VIDEO- Accident teribil în județul Bihor: O femeie a fost ucisă de un șofer cu permisul anulat

Totodată, în urma verificărilor efectuate de I.G.J.R., la I.J.J. Dâmbovița, au fost dispuse măsuri în sarcina comenzii unității, cu privire la respectarea întocmai a fluxului informațional și intensificarea cooperării cu celelalte structuri teritoriale, în scopul cunoașterii în dinamică a situației operative și a anticipării și prevenirii unor astfel de situații, pe viitor",

se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

Citeste si: Noi detalii în cazul celor două turiste ucise de rechin în Egipt! Femeile ar fi fost atacate de același exemplar


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si