Președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor,  Horia Constantinescu a fost amenințat cu bătaia într-o piață din București. 

De ce a fost deranjat producătorul?

Scandalul a pornit în momentul în care acesta a făcut o remarcă cu privire la produsele vândute de un comerciant. Mai exact, el a spus că acestea nu sunt tradiționale, ci industrializate. Fără să stea prea mult pe gânduri el a început să țipe în văzul tuturor celor aflați la cumpărături, și a făcut chiar amenințări la adresa șefului ANPC. 

”Domnul președinte este un produs tradițional, nu este bio. Nu mi-e frică băi frate de tine, ești nebun? Nu mi-e frică, hai să ne omorâm! Mă duc la pușcărie, mie nu mi-e frică de tine, eu sunt un nebun la Bucureștiului, al țării. Cu sănătatea mea care m-ai adus în halul ăsta, eu fac nenorociri în ce vrei tu. Nu mi-e frică de tine! Ai băgat în sperieți pe toată lumea asta. Nu mi-e frică de tine!”, a spus producătorul nervos.

Piața din București unde a fost în control șeful ANPC.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Românii au ajuns să se îndatoreze pentru a-și cumpăra ceea ce doresc. Cumpărăturile ne sărăcesc: „Cumpăr un cadou pentru cineva și mă trezesc că îmi iau și mie ceva”

Horia Constantinescu a filmat întregul moment șocant

Horia Constantinescu și-a păstrat în tot acest timp calmul, însă ulterior a postat pe pagina sa de Facebook un videoclip cu ieșirea nervoasă a bărbatului, vizibil deranjat de cele transmise.

Alături de clip a scris și un mesaj în care a povestit cele întâmplate. Președintele ANPC a ținut să le mulțumească și colegilor care au fost alături de el din timpul lor liber.

”Nu mi-e frică, nu mi-e frică de bau bau! Reacții violente au întotdeauna cei prinși cu mâța-n sac sau, în cazul de față, cu tradiția mânărită! Ieri, în piața volantă din fața Academiei Militare, a fost un mic front, pentru că tot se potriveau noțiunile! Nu am cerut altceva, în afară de a vă informa că, produsele respective, nu sunt tradiționale! Atunci, s-a risipit vraja! Trist este, că așa este respectată o autoritate a statului! PS și aici, la venirea poliției, m-am legitimat cu legitimația de serviciu! Și acum, tot în exercițiul funcțiunii eram! Duminică, în loc să stau pe acasă! Mulțumesc colegilor ce au venit alături de mine din ziua lor liberă! ”, a scris Horia Constantinescu pe profilul său.

El este Horia Constantinescu, președintele ANPC

[Sursa foto: Facebook]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si