Directorul general al Companiei de Drumuri a anuntat ca anul acesta ar urma sa fie deschisi circulatiei aproape 66 de kilometri de sosea rapida din tronsonul Lugoj-Deva si din Sebes-Turda, iar la sfarsitul lunii viitoare se va merge, potrivit lui Catalin Homor, si pe cei 22 de kilometri dintre Sibiu si Orastie, portiunea inchisa pentru reparatii.

"Daca discutam de Sebes- Turda, loturile 3 si 4. Sunt intr-o faza destul de avansata.

Posibilitatea de a fi deschisi la finalul anului exista, dar cea mai mica influenta negativa... vremea... ploua doua saptamani... ne duc lucrarile anul viitor. Mai avem Lugoj- Deva care este in executie- 15 kilometri, probabilitatea de a fi dati traficului este spre 100%", a afirmat Catalin Homor la Digi24.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

"Pe Lugoj-Deva avem si celebra pestera ce impiedica emiterea acordului de mediu pentru emiterea autorizatiei de construire. In momentul de fata subiectul e intr-o miscare destul de accelerata. Este o chestiune de timp pana primim autorizatia. Noi estimam ca in a doua decada a lunii septembrie sa avem autorizatia pe masa.

In aceste conditii cei 15 km vor fi finalizati si redati traficului", a adaugat directorul CNADNR.

Sectorul de autostrada dintre Orastie si Sibiu care a fost demolat va fi repus in functiune pana la sfarsitul lunii septembrie.

„Se lucrează, proiectul a fost avizat marţi. Există patru expertize tehnice. Este prima oară în ultimii 15 ani când compania îşi asumă şi răspunde pentru reparaţii în regie proprie”, a precizat Cătălin Homor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si