Close sidebar
Close sidebar

Seful CNCD da cartile pe fata! Ce urmeaza sa se schimbe in Romania dupa 7 octombrie daca se valideaza Referendumul? "Da, e adevarat!"

Seful Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD), Asztalos Csaba, a postat pe Facebook un mesaj prin care trage un semnal de alarma in legatura cu Referendumul pentru Familie ce urmeaza sa se desfasoare in Romania in 6-7 octombrie.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

El sustine ca dupa validarea acestui referendum, in tara, nu se schimba NIMIC pentru ca ceea ce se voteaza este deja scris in Constitutia Romaniei. Csaba afirma ca inlocuirea sintagmei "intre soti" cu sintagma "intre un barbat si o femeie" este "doar o precizare".

"Constitutia permite si acum si dupa 7 octombrie (cu un referendum validat) incheierea casatoriei exclusiv intre o femeie si un barbat! 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Constitutia recunoaste si protejeaza si acum si dupa 7 octombrie o varietate a tipurilor de viata de familie, mai multe tipuri de familie, printre care evidentiaza in mod distinct familia rezultata din casatoria dintre soti, o femeie si un barbat.

Revizuirea art. 48 alin. (1) nu priveste protectia copilului sau adoptia! Nimeni nu-mi poate lua acum si nici dupa 7 octombrie cei doi copii ai mei! Niciun cuplu de acelasi sex si niciun cuplu de sex diferit! Nimeni!

Nu exista niciun tratat sau o conventie internationala care sa oblige Romania, nici acum si nici dupa 7 octombrie, sa legifereze casatoria intre persoane de acelasi sex.

Intrucat, potrivit Constitutiei, casatoria este permisa doar intre o femeie si un barbat, si acum si dupa 7 octombrie, Romania are obligatia sa asigure, si acum si dupa 7 octombrie, o recunoastere si protectie legala a cuplurilor de acelasi sex printr-o alta institutie juridica decat casatoria. In alte state aceasta institutie juridica este parteneriatul civil. Parteneriatul civil nu permite adoptia si reproductia pentru cuplurile de acelasi sex", scrie seful CNCD, pe Facebook.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI