Șeful Corpului de Control al Ministerului Sănătății, cel care a făcut controlul la Spitalul Pantelimon în luna aprilie a acestui an, a demisionat. Demisia a fost acceptată imediat de ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.

În momentul în care Corpul de control a făcut inspecția, în primăvara acestui an, nu a găsit deloc nereguli la unitatea medicală.

Citește și: „M-a mirat cererea lui” Mama Robertei, din nou față în față cu Vlad Pascu! Femeii nu i-a venit să creadă când a auzit ce a scos pe gură criminalul fiicei sale în sala de judecată

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Soția fostului finalist de la ”Puterea Dragostei”, Gabriel Vasiliu, ucisă în Olanda! Tragedia de nedescris a avut loc în timp ce fostul concurent se află după gratii- wowbiz.ro

Citeste si: Indignare generală după ce un bărbat care a lucrat 104 zile la rând a murit pentru că i-au cedat organele- antena3.ro

spitalul pantelimon, corpul de control, primul ministru, demisie

Val de demisii după scandalul morților suspecte de la Spitalul Pantelimon din Capitală

Scandalul monstru al morților suspecte a cauzat mai multe demisii. De această dată, șeful Corpului de Control al Ministerului Sănătății și-a depus demisia. În timpul controlului pe care l-a făcut la unitatea medicală din București în această primăvară, acesta nu a descoperit nereguli. 

Tot în aceeași perioadă la spital a mai avut loc un control, efectuat de către o comisie din partea Colegiului Medicilor București.

Nici acest control nu a găsit nereguli în ceea ce privește modul în care au fost tratați pacienții de la secția de Terapie Intensivă.

Cu câteva zile înainte ca șeful Corpului de Control să renunțe la funcție, a demisionat și consilierul onorific al ministrului Sănătății pe probleme de sănătate mintală. Este vorba despre medicul psihiatru Gabriel Diaconu, care a postat pe rețelele sociale diferite opinii în favoarea celor două doctorițe.

În cursul săptămânii trecute a demisionat și managerul Spitalului Pantelimon, medicul Bogdan Socea, care și-a anunțat demisia printr-o postare pe pagina de Facebook.

„În lumina solicitării domnului Ministru al Sănătății, Alexandru Rafila, a Primului Ministru și a circumstanțelor recente, îmi prezint demisia din funcția de manager al Spitalului Clinic de Urgență Sfântul Pantelimon București, pentru a sprijini eforturile comune de restabilire a încrederii publicului în această instituție”, a scris acesta cu o săptămână în urmă.

Citește și: VIDEO Zâmbetul unui suspect de crimă! Relaxat, avocatul din Iași susține că totul este o înscenare

spitalul pantelimon, corpul de control, primul ministru, demisie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si