Cuvintele i se rostogolesc anevoios pe limba. Mult mai bine i-a alunecat pe gat licoarea lui Bachus! Acum insa, politistul care la adapostul functiei s-a urcat beat la volan, e in belea.

Comisarul incearca s-o dea la pace cu taximetristul pe care, beat fiind, l-a lovit cu masina. Cand a vazut ca n-are sorti de izbanda, ar fi incercat sa fuga- spun martorii, dar prietenii soferului de taxi l-au incoltit.

Numai bine, pentru ca politistul crita incearca acum sa-i duca pe toti cu zaharelul.

Oricat ar fi vrut sa scape basma curata, seful din politie n-a reusit. Colegii lui, anuntati de taximtrist, i-au pus etilotestul si au ramas cu gura cascata in fata rezultatului!

Alcoolul l-a ametit atat de tare pe comisarul sef incat a uitat rezultatul etilotestului. De fapt, politistul a uitat de el cu totul!

Claudiu Andreescu a fost sef la Cercetari Penale in cadrul Sectiei 4 de politie din Timisoara. A fost promovat pe functia de la Sannicolau Mare, pe care este convins ca nu si-o va pierde in urma incidentului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Comisarul sef s-a ales cu dosar penal pentru ca s-a urcat beat la volan si a fost retrogradat in functie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si