Close sidebar
Close sidebar

Șeful Tarom Iași și un polițist de frontieră au fost prinși la vamă cu 500 de pachete de țigări

Șeful Tarom Iași și un șef de tură de la poliția de frontieră au fost prinși la vamă cu mașina ticsită de țigări.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cei doi au încercat să introducă ilegal în România aproape 500 de pachete și deși ar fi trebuit să fie amendați cu 10.000 de lei, conform presei locale celor doi doar li s-a confiscat marfa.

Dan Lucian Oglinzanu, șeful Tarom Iași, ofițerul polițist de la Aerport și alți prieteni cumpăraseră din Republica Moldova 490 de pachete de țigări din duty free și mai mulți litri de whisky.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Contactat de jurnaliștii locali, șeful de la Tarom a spus că nu i s-a părut o cantitate mare. "Noi am luat cartuşe cu ţigări, nu am socotit pachetele şi nu ni s-a părut mult.

Fiecare dintre noi am cumpărat ţigări pentru toată familia. Le-am lăsat acolo, am spus că sunt ale mele, şi gata. Am păstrat fie­care doar câte două pachete cu ţigări şi alcool şi am plecat. Nu este nimic spectaculos", a declarat şeful Tarom.

Atitudine a luat şi Sindicatul Poliţiştilor care acuză că se încearcă muşamalizarea cazului.

Deşi situaţia a fost raportată către Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră nu s-a întâmplat nimic.

În comunicatul sindicatului se arată că ofiţerul beneficiază şi acum de protecţie aşa cum s-a întâmplat şi în alte cazuri.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI