Un alt cadru medical a fost răpus în România de temutul coronavirus. Este vorba de unul dintre cei mai experimentați specialiști din medicina de urgență de la noi.

Şeful Secţiei UPU de la Spitalul Judeţean Ilfov, George Cuculici, a murit, după "o luptă grea", timp de mai bine de o lună, cu noul coronavirus, informează Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, într-o postare pe Facebook.

Citeste si: Ministerul Sănătăţii: Eficacitatea unui vaccin arată cu cât scad cazurile de boală în populaţia vaccinată

DSU: "După o luptă grea timp de mai bine de o lună cu noul coronavirus, inima domnului doctor a cedat"

"Suntem profund îndureraţi de trecerea în nefiinţă a medicului George Cuculici, şeful secţiei UPU din cadrul Spitalului Judeţean Ilfov. Dedicat trup şi suflet meseriei de a salva, domnul doctor George Cuculici a fost unul dintre acei remarcabili profesionişti, pentru care viaţa fiecărui om, cu adevărat, conta. Devotamentul, grija pentru oameni, dar şi preocuparea constantă de autocunoaştere au devoalat imaginea palpabilă a unui adevărat salvator. După o luptă grea timp de mai bine de o lună cu noul coronavirus, inima domnului doctor a cedat. Drum lin către Cer, domnule doctor! Condoleanţe familiei, prietenilor, dar şi colegilor", a transmis DSU.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Anunțul specialiștilor: Şi după vaccinare poți să răspândești coronavirus

Bilanț coronavirus, 25 ianuarie. Alte 65 de decese 

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat luni că în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 1.551 noi cazuri de infectare cu noul coronavirus. De asemenea, au fost raportate 65 de decese, bilanţul fiind de 17.841 umărul pacienţilor internaţi la ATI este de 1.017.

În intervalul 24.01.2021 (10:00) – 25.01.2021 (10:00)  au fost raportate 65 de decese (38 bărbați și 27 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Bacău, Bihor, Botoșani, Bistrița-Năsăud, Brăila, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dolj, Gorj, Hunedoara, Iași, Maramureș, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Vaslui, Vrancea și București.

Citeste si:   Câte reacții adverse au fost înregistrate în urma vaccinării în România

Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 40-49 ani, 3 decese la categoria de vârstă 50-59 ani, 14 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 26 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 21 decese la categoria de peste 80 de ani.

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Potrivit Ministerului Sănătății, 62 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, 2 pacienți decedați nu au prezentat comorbidități, iar pentru 1 pacient decedat nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 8.018. Dintre acestea, 1.017 sunt internate la ATI.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si