Close sidebar
Close sidebar

Semnal de alarmă înduioșător pentru a-și salva tatăl: „Vă implor, ajutaţi-mă să nu îmi pierd tăticul!"

Polina, o fată de câțiva ani, își strigă disperată durerea. Tatăl fetei, în vârstă de 33 de ani, este bolnav de leucemie și se luptă cu boala de pe un pat de spital.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Polina este din Moldova și deși nu este foarte mare, ea luptă în egală măsură cu ceilalți membri ai familiei pentru a-și salva tatăl. Bărbatul a fost diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică. Este o afecțiune cauzată de proliferarea necontrolată în măduva osoasă a celulelor imature numite limfoblaşti.

Semnal de alarmă înduioșător pentru a-și salva tatăl: „Vă implor, ajutaţi-mă să nu îmi pierd tăticul!"

Copila încearcă să convingă oamenii să distribuie postarea și să doneze pentru tatăl său care este grav bolnav. Mesajul postat de fetiță pe Facebook a stârnit emoții în lumea virtuală: „Vă implor, ajutaţi-mă să nu îmi pierd tăticul!".

Citeste si: Primăria vrea să taie peste 100 de milioane de lei de la spitale

„Polina, fetiţa lui Sergiu, ne imploră să nu-i lăsăm. Pentru că la mijlocul acestei dureri se află cancerul... Viaţa acestui tătic are un preţ imposibil pentru ei... Nu mai au nimic decât speranţa în oameni", se arată în mesajul distribuit pe Facebook.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Preotul care și-a făcut debutul în televiziune la 56 de ani! Vasile Panțîru îl interpretează memorabil pe părintele Vasile, în serialul „Moldovenii”, de la Kanal D!

Fata bărbatului diagnosticat cu leucemie apare într-o fotografie în care ține un carton în mână pe care este scris: „Vă implor, ajutaţi-mă să nu îmi pierd tăticul!".

Copilul este trist și suferă din cauza calvarului prin care trece tatăl său și speră că oamenii îi vor ajuta să strângă banii necesari intervenția care îi poate salva viața.

Citeste si: Oameni blocați în case, în Syndey, din cauza ceții toxice

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI