Close sidebar
Close sidebar

Semnal de alarmă: „Va exploda numărul de persoane îmbolnăvite”

Numărul de persoane infectate cu coronavirus va exploda în toamnă, din cazua deciziei autorităților de a organiza alegeri locale, în detrimentul sănătății, a acuzat, luni, Victor Ponta.

Alex Dumitrescu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Orice om normal spunea că cu 1.200 de oameni îmbolnăviţi de COVID-19 în fiecare zi nu se fac alegeri. Am văzut că a scăzut numărul de persoane testate.

Aici cred că e o guvernare care are alte priorităţi decât ale românilor. Cu siguranţă vor fi alegeri. S-au decis aceste lucruri de către domnul Iohannis şi a domnului Orban, cu sprijinul domnului Ciolacu", a spus Victor Ponta, la România TV.

„Se vor îmbolnăvi foarte mulți oameni”

Liderul Pro România a mai adăugat că numărul cazurilor de coronavirus va crește alarmant, dacă se vor organiza alegerile locale, motivând că în proces sunt implicate câteva sute de mii de persoane.

„Orice om normal spunea că cu 1.200 de oameni îmbolnăviţi de COVID-19 în fiecare zi nu se fac alegeri. Am văzut că a scăzut numărul de persoane testate.

Citeste si: Nelu Tătaru este acuzat că minte. „Sunt stupefiat şi indignat”

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Aici cred că e o guvernare care are alte priorităţi decât ale românilor. Cu siguranţă vor fi alegeri. S-a decis aceste lucruri de către domnul Iohannis şi a domnului Orban, cu sprijinul domnului Ciolacu", a spus Victor Ponta, la România TV.

„Domnul Orban a ales clar între sănătatea oamenilor şi interesul de partid A ales interesul de partid", a conchis liderul Pro România.

Număr ingrijorător de noi cazuri în România

Până luni, 3 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 54.009 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 823 de cazuri noi de  persoane infectate cu SARS – CoV- 2  (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut

anterior un test pozitiv.D

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 302 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

În intervalul 02.08.2020 (10:00) – 03.08.2020 (10:00) au fost înregistrate 19 de decese (9 bărbați și 10 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Arad, Aregș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Brăila, Brașov, Dolj, Gorj, Ialomița, Mehedinți, Mureș, Prahova, Timiș, Vaslui și Ilfov.

Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria 30-39 de ani, 2 la categoria 40-49 ani, 2 decese la categoria de vârstă 50-59 ani, 2 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 5 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 7 decese la categoria de peste 80 de ani.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI