În urma semnalului de alarmă tras, in această vară, de Stirile Kanal D asupra situației critice a migranților din România, autoritățile au intervenit pentru a remedia această problemă presantă. Astfel, pentru eficientizarea procesului de depunere a actelor de ședere, a fost inaugurat în zilele recente un centru modern dedicat migranților.

Citește și: VIDEO- CEO-ul Dogan Media, Ugur Yesil, premiat pentru Inovație și dezvoltare sustenabilă în media

După ce incidentele de la biroul de migrație din Capitală au scandalizat opinia publică, o soluție concretă și modernă a fost implementată pentru a pune capăt cozilor interminabile de la ghișee. La poarta Inspectoratului General de Imigrări din București, zeci de muncitori străini, disperați să-și reînnoiască dreptul de ședere, au căutat rezolvare la provocările cu care se confruntau zilnic.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Semnalul de alarmă tras de Știrile Kanal D, referitor la situația migranților în România, a avut efect

Pentru a depăși problemele de capacitatea sălilor și pentru a asigura un proces mai fluid, autoritățile au inaugurat un nou punct de lucru, oferind o suprafață generoasă de 500 de metri pătrați pentru ghișee.

Noul centru dispune de 30 de ghișee și poate gestiona un flux zilnic de 700-1000 de persoane.

Mai mult, muncitorii și toți cei interesați pot depune online documentele justificative de ședere înainte de a veni la centru, eliminând astfel presiunea generată de cozile la ghișeu.

Citește și: Kaan Urgancıoğlu este tată! Prima fotografie cu micuțul Ardıç, fiul protagonistului din serialul „Secrete de familie”

Inaugurarea noului centru reprezintă un pas semnificativ în direcția asigurării unei gestionări corecte a situației migranților din România, precum și un semn că autoritățile pot face pași concreți pentru îmbunătățirea proceselor administrative si a condițiilor de trai pentru migranți.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si