Close sidebar
Close sidebar

Semnalul de alarmă tras de Știrile Kanal D, referitor la situația migranților în România, a avut efect

Un nou centru modern pentru migranți a fost inaugurat recent în Capitală.

Alexandra Costea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În urma semnalului de alarmă tras, in această vară, de Stirile Kanal D asupra situației critice a migranților din România, autoritățile au intervenit pentru a remedia această problemă presantă. Astfel, pentru eficientizarea procesului de depunere a actelor de ședere, a fost inaugurat în zilele recente un centru modern dedicat migranților.

Citește și: VIDEO- CEO-ul Dogan Media, Ugur Yesil, premiat pentru Inovație și dezvoltare sustenabilă în media

După ce incidentele de la biroul de migrație din Capitală au scandalizat opinia publică, o soluție concretă și modernă a fost implementată pentru a pune capăt cozilor interminabile de la ghișee. La poarta Inspectoratului General de Imigrări din București, zeci de muncitori străini, disperați să-și reînnoiască dreptul de ședere, au căutat rezolvare la provocările cu care se confruntau zilnic.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Semnalul de alarmă tras de Știrile Kanal D, referitor la situația migranților în România, a avut efect

Pentru a depăși problemele de capacitatea sălilor și pentru a asigura un proces mai fluid, autoritățile au inaugurat un nou punct de lucru, oferind o suprafață generoasă de 500 de metri pătrați pentru ghișee.

Noul centru dispune de 30 de ghișee și poate gestiona un flux zilnic de 700-1000 de persoane.

Mai mult, muncitorii și toți cei interesați pot depune online documentele justificative de ședere înainte de a veni la centru, eliminând astfel presiunea generată de cozile la ghișeu.

Citește și: Kaan Urgancıoğlu este tată! Prima fotografie cu micuțul Ardıç, fiul protagonistului din serialul „Secrete de familie”

Inaugurarea noului centru reprezintă un pas semnificativ în direcția asigurării unei gestionări corecte a situației migranților din România, precum și un semn că autoritățile pot face pași concreți pentru îmbunătățirea proceselor administrative si a condițiilor de trai pentru migranți.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI