Semne care prevestec un cutremur. Cutremur România 2020.  În popor, se spune că paza bună trece orice primejdie. Cutremurele recente nu au produs pagube, totul a trecut cu bine, dar e important să știm că... există câteva semne care prevestesc din timp un seism.

E drept, o zi pentru a lupta împotriva furiei naturii poate fi insuficientă, dar măcar pot fi salvare vieți.

Generalul Emil Străinu, specialist în cercetarea seismelor, a descoperit şase indicatori care prevestesc un cutremur cu 24 de ore înainte de a se produce, conform ziarulring.ro.

Citeste si: A prezis CUTREMURUL de azi-noapte! Profeția înspăimântătoare făcută de Maria Ghiorghiu

Semne care prevestec un cutremur. Cutremur România 2020. Șase indicatori

Semne care prevestec un cutremur. Cutremur România 2020.  Cei şase indicatori descoperiţi pot fi folosiţi pentru a prevesti un cutremur natural:

Semne care prevestec un cutremur. Cutremur România 2020. Norii tip panglică

Primul dintre cei şase indicatori descoperiţi de general este apariţia pe cer a unor nori de tip panglică, paraleli.

"Aceştia reprezintă materializarea schimbului energetic între pământ şi atmosferă, care precede descărcarea de energie seismică", a explicat Străinu.

Semne care prevestec un cutremur. Cutremur Romania 2020
Semne care prevestec un cutremur. Cutremur Romania 2020

Citeste si: Cercetătorii au înlemnit: Cerul se CUTREMURĂ! Cum este posibil aşa ceva?

Semne care prevestec un cutremur. Cutremur România 2020. Modificarea nivelului apei din fântâni

Un alt semn foarte important constă în modificarea nivelului apei din fântâni, care, înainte de producerea unui seism, scade sau creşte foarte mult.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Semne care prevestec un cutremur. Cutremur România 2020.  Totodată, apa îşi schimbă culoarea, dar şi gustul, iar cei care se uită în fântână au senzaţia că apa ar fierbe.

Semne care prevestec un cutremur. Cutremur Romania 2020
Semne care prevestec un cutremur. Cutremur Romania 2020

Semne care prevestec un cutremur. Cutremur România 2020. Comportamentul animalelor de companiei

Cel de-al treilea indiciu descoperit de general în cei 30 de ani de cercetări îl reprezintă schimbările comportamentale ale animalelor de companie.

"Câinii şi pisicile devin foarte nervoşi şi vor să iasă din casă. De asemenea, peştii şi broaştele-ţestoase din acvarii simt vibraţiile pământului şi devin foarte agitaţie", a mai adăugat Emil Străinu.

Citeste si: Teoria ÎNFIORĂTOARE despre cutremure. S-a aflat adevărul! Anunțul seismologilor

Semne care prevestec un cutremur. Cutremur România 2020. Paraziţii electrici

Mai mult, în zona ce urmează a fi lovită de cutremur se constată creşterea paraziţilor electrici la recepţiile de telefonie mobilă, televiziune şi radio.

Descărcări electrice pe cer

Semne care prevestec un cutremur. Cutremur România 2020.  Generalul susţine că cel de-al cincilea semn constă în apariţia, în zona seismică, pe cer, a unor lumini sau descărcări electrice care sunt date de scăpările energetice ale scoarţei terestre spre atmosferă.

Ultimul indiciu se referă la animalele de pământ, precum şerpi sau şobolani, care, înainte de producerea unui seism, vor ieşi din ascunzişuri şi vor fi vizibile pe pământ.

Semne care prevestec un cutremur. Cutremur Romania 2020
Semne care prevestec un cutremur. Cutremur Romania 2020

Citeste si: Cutremur mare noaptea trecuta in Romania. Bucurestiul s-a cutremurat. Ce a spus Raed Arafat

Semne care prevestec un cutremur. Cutremur România 2020. Oamenii devin mai agitaţi

Potrivit unui studiu realizat de seismologii japonezi, comportamentul oamenilor se schimbă, de asemenea, înainte de producerea unui cutremur.

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Semne care prevestec un cutremur. Cutremur România 2020.  "În orele premergătoare unui cutremur, în zona respectivă, fiinţele vii devin foarte agitate, inclusiv oamenii. Au o stare de nervozitate, de nelinişte, care apare fără motiv", a mai explicat Emil Străinu.

Semne care prevestec un cutremur. Cutremur România 2020.  Cutremur de magnitudine 5,2 în zona Vrancea

Un cutremur de magnitudine 5,2 s-a produs vineri dimineaţă. în zona Vrancea

”În ziua de 31 Ianuarie 2020 la ora 03:26:47 (ora locală a României) s-a produs în Zona seismică Vrancea un cutremur cu magnitudinea ml 5.2, la adâncimea de 121km”, anunţă Instititul Naţional de Cercetare- Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Citeste si: Cutremur de magnitudine 5,2 în zona Vrancea

Semne care prevestec un cutremur. Cutremur Romania 2020
Semne care prevestec un cutremur. Cutremur Romania 2020

Semne care prevestec un cutremur. Cutremur România 2020.  Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 85km E de Brasov, 96km S de Bacau, 100km NE de Ploiesti, 109km V de Galati, 111km NV de Braila, 149km N de Bucuresti, 172km NE de Pitesti, 175km SV de Iasi, 198km E de Sibiu, 214km N de Ruse.

Citeste si: Nostradamus- profeții ȘOCANTE pentru România!

”Două apeluri, unul la Buzău şi unul la Ploieşti, pentru atacuri de panică. Efecte ale cutremurului în afară de aceste atacuri de panică nu au fost raportate în niciun loc de unde s-a simţit cutrem


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si