Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Senatoarea Diana Șoșoacă, anchetată de polițiști, după ce a interzis oamenilor din Răchiteni să se vaccineze

Scandalul iscat la Răchiteni, județul Iași, acolo unde senatoarea Diana Șoșoacă le-a interzis oamenilor să se vaccineze, a ajuns și în atenția poliției.

M.A.,

Senatoarea Diana Șoșoacă, anchetată de polițiști, după ce a interzis oamenilor din Răchiteni să se vaccineze [Sursa foto: InquamPhotos / George Călin]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Scandalul provocat de senatoarea Diana Șoșoacă a făcut ca centrul de vaccinare organizat în Iași să nu imunizeze oamenii care erau înscriși pe listă.

Localitatea Răchiteni prezintă cea mai mare incidență de infectări din județ

Evenimentul a avut loc sâmbătă, pe 4 septembrie, în comuna ieșeană Răchiteni, acolo unde autoritățile locale au solicitat caravana de vaccinare pentru mai mulți locuitori ai comunei care se aflau în imposibilitatea de a se deplasa. 

Citeste si: VIDEO| Ultimul scandal în care este implicată Diana Șoșoacă a ajuns în atenția polițiștilor! Senatoarea este acuzată că a blocat vaccinarea într-o comună din Iași

Solicitarea făcută de DSP Iași a fost aprobată, însă caravana de vaccinare a fost blocată de un protest spontan organizat de Diana Șoșoacă. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

Senatoarea a venit însoțită de mai mulți simpatizanți. Aceștia au făcut scandal la ușa cabinetului în care cetățenii urmau să intre pentru a fi vaccinați. 

Citeste si: Diana Șoșoacă, atac dur la adresa lui Raed Arafat: „Îi lipsește empatia, compasiunea, îi lipseşte sufletul"

Momentul a fost transmis live pe pagina de Facebook a senatoarei

Activitatea caravanei de vaccinare a fost întreruptă de autorități, iar zeci de oameni au fost redirecționați să se imunizeze în alte centre, din Roman și Mircești. 

Echipa sosită din partea DSP Iași s-a întors în municipiul de reședință al județului fără să imunizeze o persoană din Răchiteni. Niciun flacon de vaccin nu a fost deschis. 

Diana Șoșoacă spune că protestul a fost organizat la cererea oamenilor, care și-au dorit ca senatoarea să fie prezentă la Răchiteni. 

Citeste si: Diana Șoșoacă, enervată la culme de turiștii care sperie urșii în loc să le dea de mâncare: ”Și animalele au drepturi”

VIDEO- Protestul organizat de senatoarea Diana Șoșoacă la Răchiteni 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI