Eugen Pîrvulescu, senator de Teleorman, ar fi fost ridicat vineri dimineață de procurorii DNA, precizează surse G4Media.

Citește și: VIDEO Nelu Tătaru, fostul ministru liberal al Sănătății, acuzat de luare de mită. Audiat la DNA Iași. Prima reacție după excluderea din toate funcțiile în PNL

Fostul membru al PNL s-a mai confruntat cu acuzații aduse de DNA, în 2022, pe motivul că ar fi trucat concursul de la Serviciul județean de Ambulanță Teleorman.

De data aceasta, Eugen Pîrvulescu este cercetat pentru instigare la cumpărare de influenţă.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Un condamnat la moarte din SUA a fost rugat de autorități să-și aleagă metoda prin care preferă să fie executat- antena3.ro

Citeste si: Un militar ucrainean şi-a anunţat dezertarea pe Facebook. Bărbatul a fost arestat și riscă ani grei de închisoare- wowbiz.ro

Eugen Pîrvulescu este cercetat pentru instigare la cumpărare de influenţă.

Eugen Pîrvulescu este cercetat pentru instigare la cumpărare de influenţă.

[Sursa foto: Facebook]

Cine este senatorul Eugen Pârvulescu

Eugen Pîrvulescu a anunțat recent că pleacă din PNL, partid pe listele căruia a candidat și a fost ales la alegerile din 2020, și că se alătură echipei lui Mircea Geoană.

În data de 7 octombrie, Pîrvulescu a anunțat în plenul Senatului României că părăsește grupul PNL și că va activa ca independent.

„Vreau să mulţumesc, în mod deosebit, colegilor senatori PNL, în ultimii patru ani de zile, precum şi celorlalţi, din ultimi opt ani, pentru colaborare pentru familia liberală. Mă dezafiliez din Grupul Naţional Liberal, senatorilor liberali, şi voi activa ca independent începând de astăzi”, a declarat Pîrvulescu, potrivit Agerpres. 

Eugen Pîrvulescu, senator de Teleorman, ar fi fost ridicat vineri dimineață de procurorii DNA

Eugen Pîrvulescu, senator de Teleorman, ar fi fost ridicat vineri dimineață de procurorii DNA

[Sursa foto: Facebook]

Eugen Pârvulescu a fost trimis în ianuarie 2022 în judecată de DNA. Procurorii susțin că ar fi trucat concursul de la Serviciul județean de Ambulanță.

El este acuzat de comiterea infracțiunii de folosire a influenței sau autorității de către o persoană ce deține o funcție de conducere într-un partid, într-un sindicat sau patronat ori în cadrul unei persoane juridice fără scop patrimonial, în scopul obţinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si