Astăzi, la câteva ore de la spargerea casei sale, poliţiştii s-au întors pentru noi cercetări la faţă locului.

La nici 24 de ore de la jaf, poliţiştii s-au întors la casă senatorului Niculae Bădălău pentru a recupera imagini din ultimele zile de pe camerele de supraveghere. Există suspiciunea că hoţii au analizat foarte bine casă înainte de spargere... Anchetatorii speră că acei indivizi să fie surprinşi pe imaginile înregistrate, dar, potrivit unor surse, s-a constatat că majoritatea camerelor de supraveghere au fost mai mult oprite..

Tot astăzi, senatorul a fost amendat cu suma de 5 mii de lei şi i-a fost anulat permisul de port armă timp de 5 ani deoarece nu şi-ar fi securizat armă conform legii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Hoţii au furat un pistol Beretta de 9 mm cu 15 gloanţe în încărcător, bani, bijuterii şi acte. Pistolul şi celelalte obiecte furate nu au fost găsite nici până la această ora.

La scurt timp de la plecarea polistilor, Niculae Bădălău a părăsit vila din Bolintin Vale într-o maşină cu geamuri fumurii.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si