Close sidebar
Close sidebar

Senatorul UDMR Tanczos Barna, diagnosticat cu COVID-19: ”Cine mă cunoaşte ştie că îmi plac provocările”

Senatorul UDMR Tanczos Barna a fost diagnosticat cu COVID-19. Anunțul a fost făcut chiar de el pe pagina de Facebook. Senatorul vorbește despre profesionalismul cadrelor medicale care îl îngrijesc.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

”Cine mă cunoaşte ştie că îmi plac provocările. Poate, uneori, chiar într-un mod exagerat. Totuşi, aş fi renunţat la cea de astăzi. În mod special datorită grijii care o port familiei, copiilor şi părinţilor mei. A început ca o banală pneumonie, dar s-a aflat destul de repede că este cauzată de fapt de virusul COVID-19”, scrie Tanczos Barna pe Facebook.

El spune despre echipa medicală care îl îngrijește că este una fantastică.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Încă o țară din Europa interzice accesul românilor pe teritoriul său. Măsura se aplică din 13 iulie

”Mă simt foarte bine”

”PS: Mă simt foarte bine, lucrurile merg conform standardelor şi procedurilor”, precizează senatorul UDMR.

592 de cazuri noi de COVID-19

”Până astăzi, 10 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 31.381

de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 22.812 au fost externate, dintre care 21.129 de pacienţi vindecaţi şi 1.683 de pacienţi asimptomatici, externaţi la 10 zile după depistare. Până astăzi, 1.847 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19 au decedat. În intervalul 09.07.2020 (10:00) – 10.07.2020 (10:00) au fost înregistrate 13 decese (8 bărbaţi şi 5 femei), ale unor pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, internaţi în spitalele din Argeş, Bistriţa-Năsăud, Braşov, Dâmboviţa, Dolj, Ialomiţa, Bucureşti şi Tulcea.
Dintre acestea, 1 deces a fost întregistrat la categoria de vârstă 30-39 ani, 1 deces la categoria de vârstă 50-59 ani, 4 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 6 decese la categoria de vârstă 70-79 ani şi 1 deces la o persoană de peste 80 de ani. Toate decesele sunt ale unor pacienţi care au prezentat comorbidităţi”, conform raportului transmis vineri.

Citeste si: Olivia Steer a făcut anunțul! Tragedia care a avut loc în urmă cu puțin timp: „Regret profund...”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI