In articol:
- Bacșișul a devenit o normalitate în România
- Senatul a adoptat proiectul de lege prin care va impozita bacșisul
Bacșișul a devenit o normalitate în România
Citeste si: Când se dă drumul la căldură. Anunțul RADET București
În momentul în care un client ajunge într-un restaurant va primi o notă de plată înaintea bonului fiscal și va trebui să bifeze o căsuţă în funcţie de bacşişul pe care vrea să-l lase, o valoare între 0 şi 15%.
Senatul a adoptat proiectul de lege prin care va impozita bacșisul
După acest proces, clientul va primi un bon fiscal unde bacşişul va fi trecut separat, iar operatorii economici vor trebui să-şi introducă în propriile case de marcat acest nou produs, bacşiş, exact ca un produs obişnuit.
Citeste si: Se măresc alocațiile începând cu 1 ianuarie. Ministrul Muncii a anunțat cu cât se vor majora- wowbiz.ro
Citeste si: Planta miraculoasă, care tratează cancerul!
Proiectul de lege prevede și o procedură pe care angajatorii vor trebui să o îndeplinească, întâlnită în regulamentul intern, în baza căruia angajaţii vor trebui să primească sumele din acest bacșiș colectat la finalul lunii, arată știrileprotv.ro.
Citeste si: Cum te ajuta tavile de servire in prezentarea mesei?