Close sidebar
Close sidebar

Senatul a adoptat tacit un proiect de lege ce permite fumatul in spatiile publice. Ce s-ar putea modifica

Reglemetarea legii fumatului ar putea sa vina mai devreme decat se asteapta multi si asta ar putea fi o veste buna pentru cei cu acest viciu.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sentatorii au trecut tacit un proiect de lege prin care ar legaliza fumatul pe terase si in camere special amenajate, indiferent de numarul de pereti.

Daca legea trece si de Camera Deputatilor, fumatul ar putea fi permis pe terase, indiferent de numarul de pereti si in camere special amenajate.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Prin proiect se arata ca "spatiul public" este redefinit ca orice spatiu accesibil publicului sau utilizarii colective indiferent de forma de proprietate ori de dreptul de acces, care are un acoperis, plafon sau tavan si care este incadrat de pereti de jur împrejur, indiferent de natura acestora sau de caracterul temporar sau permanent, cu exceptia spatiilor cu destinatie locativa, noteaza cei de la profit.ro.

Acest proiect trebuie sa mai treaca si de plenul Camerei Deputatilor si apoi ar putea sa intre in vigoare.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI