Comisia juridică din Senat a avizat, miercuri, începerea urmăririi penale pentru liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu, în dosarul în care este acuzat că a primit foloase materiale de aproape 800.000 de dolari.

Citeste si: A fost avizată începerea urmăririi penale pentru Călin Popescu Tăriceanu

Preşedintele comisiei, social-democratul Robert Cazanciuc, a spus că au fost trei voturi „pentru”, două abţineri şi un vot „împotrivă”.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Conform lui Cazanciuc, încă de marţi Biroul Permanent a dispus un termen de două săptămâni pntru depunerea raportului, dar acesta va fi depus mai devreme.

Citeste si: Siegfried Muresan: "Guvernul Dăncilă nu a depus candidatura fiindcă nu este capabilă să obţină nimic pentru România în Europa"

Senatorii jurişti au amânat de șase ori dezbaterea privind ridicarea imunităţii lui Călin Popescu Tăriceanu. Doar senatorii Opoziţiei au venit la ultima dezbatere, de pe 9 aprilie, unde urma să fie discutată cererea DNA pentru începerea urmării penale în cazul preşedintelui Senatului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si