Acesti salvatori, care sunt la datorie de-o zi si o noapte, au o noua misiune. Un bebelus de numai 4 luni, dintr-o localitate ingropata sub nameti, are nevoie de ajutor. Medicii nu pot ajunge la el decat cu senilata. Abia dupa zeci de minute de mers prin zapezi, salvatorii ajung la micut.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Parintii au crezut ca micutul va muri, mai ales ca, in urma cu doua luni, au mai  pierdut un copil.

O misiune de salvare pe muchie de cutit au avut si azi-noapte paramedicii constanteni. O femeie din localitatea constanteana Bugeac a sunat la 112, spunand ca sotul ei este pe moarte dupa ce a baut o substanta toxica. Nicio ambulanta n-ar fi putut sa razbata pe urgie, asa ca pompierii si medicii s-au dus la caz tot  cu senilata.
Misiune dificila  au avut si medicii din judetul Olt. Au fost chemati intr-un sat izolat, unde  o fetita de 2 ani avea febra mare.. Tot cu ajutorul unei senilate, salvatorii au reusit sa ajunga la copila si sa o duca pana la ambulanta.

In ultimele 24 de ore, peste 400 de persoane au fost deblocate din nameti, iar senilatele au intervenit in 17 cazuri pentru a transporta pacientii cu probleme la spital. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si