Close sidebar
Close sidebar

Senilatele au iesit din garaje pentru a salva oamenii din calea gerului! Din pacate, pentru unii a fost prea tarziu!

Operatiuni dramatice de salvare in judetele lovite puternic de urgia iernii. Cel mai crunt a fost in sud-estul tarii, unde medicii si pompierii au trudit zi si noapte, imbarcati in senilate, sa duca la timp catre spitale pacientii aflati in stare grava. Pentru doua femei din Ialomita si Galati salvarea a ajuns prea tarziu. Au pierit inghetate.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Acesti salvatori, care sunt la datorie de-o zi si o noapte, au o noua misiune. Un bebelus de numai 4 luni, dintr-o localitate ingropata sub nameti, are nevoie de ajutor. Medicii nu pot ajunge la el decat cu senilata. Abia dupa zeci de minute de mers prin zapezi, salvatorii ajung la micut.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Parintii au crezut ca micutul va muri, mai ales ca, in urma cu doua luni, au mai  pierdut un copil.

O misiune de salvare pe muchie de cutit au avut si azi-noapte paramedicii constanteni. O femeie din localitatea constanteana Bugeac a sunat la 112, spunand ca sotul ei este pe moarte dupa ce a baut o substanta toxica. Nicio ambulanta n-ar fi putut sa razbata pe urgie, asa ca pompierii si medicii s-au dus la caz tot  cu senilata.
Misiune dificila  au avut si medicii din judetul Olt.

Au fost chemati intr-un sat izolat, unde  o fetita de 2 ani avea febra mare.. Tot cu ajutorul unei senilate, salvatorii au reusit sa ajunga la copila si sa o duca pana la ambulanta.

In ultimele 24 de ore, peste 400 de persoane au fost deblocate din nameti, iar senilatele au intervenit in 17 cazuri pentru a transporta pacientii cu probleme la spital. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI