Intreg filmul de groaza a fost turnat in aceasta garsoniera, iar scenarista, regizoare dar si personaj principal al macabrei scene a fost, se pare, sotia barbatului. Un an si-o luna i-a trebuit tribunalului sa o condamne, desi, de la bun inceput ar fi avut probe zdrobitoare pe masa.

Imediat dupa crima, fosta profesoara si-ar fi pus omul in cativa saci. Apoi, 40 de kilometri ar mers cu el la picioare, pana in judetul Iasi, cu gandul sa scape nepedepsita.

Un taximetrist a scos la iveala monstruoasa fapta. De mare ajutor in ancheta procurorilor au fost atat declaratia lui, cat si camerele de filmat.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ajunsa in arestul politiei, rudele s-au temut ca le va scapa anchetatorilor printre degete, dupa ce tribunalul Neamt a plasat-o sub control judiciar. In paralel, se ducea o munca titanica pentru scoaterea adevarului la lumina. In casa ororilor au fost gasite urme de sange, o galeata in care era o bucata din barbatul ei si o suma importanta. De altfel, banii ar fi fost motivul crimei.

Un an intreg fosta profesoara a incercat sa scape, desi latul vinovatiei se strangea in jurul ei, spun anchetatorii. Ba a intrat in greva foamei, ba a sustinut ca s-a trezit, in microbuz, cu sotul bagat in saci, ba a fost invocat discernamantul scazut! Nimic n-a mai tinut in fata magistratilor care au trimis-o 15 ani dupa gratii, la care se adauga un spor de 8 luni. In plus, rudele victimei vor trebui sa primeasca despagubiri in valoare de 10 de mii de lei si 40 de mii de euro.

Nici acum femeia nu recunoaste fapta si nici nu a spus unde sunt organele sotului, cheia rezolvarii intregului caz. Pentru ca decizia nu e definitiva, ea poate fi atacata la Curtea de Apel Bacau.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si