În luna decembrie a anului trecut, socrii lui Cătălin Cherecheș au fost trimiși în judecată pentru comiterea infracțiunilor de dare de mită și complicitate la dare de mită. Acuzațiile împotriva celor doi au venit după ce soacra fostului edil din Baia Mare a fost prinsă încercând să mituiască o judecătoare pentru a-l scăpa de pedeapsă pe ginerele său.

Curtea de Apel Târgu Mureș a pronunțat sentința definitivă în cazul socrilor lui Cătălin Cherecheș.

Ce au decis judecătorii?

Sentința definită în cazul socrilor lui Cătălin Cherecheș

Curtea de Apel Târgu Mureș a luat o decizie în ceea ce privește sentința socrilor fostului edil din Baia Mare. 

Citește și: Un medic ginecolog din Giurgiu a fost prins în flagrant în timp ce primea mită! Ce sumă ar fi luat pentru o cezariană?

În urma acuzațiilor de dare de mită și complicitate la dare de mită, socrii lui Cătălin Cherecheș au fost condamnați la 3, respectiv 2 ani și șase luni de închisoare cu suspendare, potrivit sursei citată anterior.

De asemenea, cei trebuie să execute o perioadă de 120, respectiv 100 de zile de muncă în folosul comunității, care nu va fi remunerată, în cadrul Spitalul Municipal „Dr. Eugen Nicoară” din Reghin sau în cadrul Primăriei Municipiului Reghin, judeţul Mureş. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Sentința prevede și încetarea măsurii controlului judiciar.

Citește și: VIDEO Fugarii României sunt de acum buni de plată! Camera Deputaților a adoptat legea care îi face pe cei care au fugit de urmărirea penală să achite cheltuielile de aducere în țară

Socrii și soția lui Cătălin Cherecheș

[Sursa foto: Facebook]

"În baza art. 423 alin. 1 Cod procedură penală, desfiinţează parţial hotărârea atacată şi rejudecând cauza în limitele de mai jos: a.) În temeiul art. 72 alin. 1 Cod penal, deduce din pedeapsa principală de 3 ani închisoare, aplicată inculpatei G.C. perioada reţinerii, arestului preventiv şi arestului la domiciliu cuprinsă între 09 noiembrie 2023- 07 februarie 2024. Constată că la data de astăzi, data rămânerii definitive a hotărârii de condamnare, în baza art. 241 alin. 1 lit. c Cod procedură penală, măsura preventivă a controlului judiciar sub puterea căreia se află inculpata G. C. încetează de drept. b.) În temeiul art. 72 alin. 1 Cod penal, deduce din pedeapsa principală de 2 ani şi 6 luni închisoare, aplicată inculpatului G D P(), perioada reţinerii, arestului preventiv şi arestului la domiciliu cuprinsă între 09 noiembrie 2023- 07 februarie 2024. Constată că la data de astăzi, data rămânerii definitive a hotărârii de condamnare, în baza art. 241 alin. 1 lit. c Cod procedură penală, măsura preventivă a controlului judiciar sub puterea căreia se află inculpatul G.D.P. încetează de drept", se arată în hotărârea Curții de Apel Târgu Mureş, conforma celeiali surse.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si