Un tânăr care ar fi accident mortal cu mașina doi soți, la Cluj, și-a primit sentința. Tânărul s-ar fi aflat, la momentul accidentului, sub influența alcoolului și a substanțelor interzise. Ce sentință ar fi primit autorul accidentului, potrivit observatornews.ro?

Sentința primită de un tânăr șofer care a ucis doi soți, la Cluj

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, ar fi accidentat mortal, în urma cu cinci luni, doi soți, la Cluj.

Potrivit informațiilor transmise de sursa citatată anterior, tânărul ar fi fost depistat cu o alcoolemie de 1 la mie și pozitiv la 3 substanțe interzise, la momentul când a avut loc tragedia.

Citește și: Se va încheia sau nu războiul dintre Israel și gruparea teroristă Hamas? Reuven Azar, declarații neașteptate, la șase luni de la începerea conflictului armat

masina de politie sofer

Tânărul ar fi condus în stare de ebrietate și sub influența substanțelor interzise

[Sursa foto: istockphotos]

Accidentul s-ar fi produs în urma unei manevre pe care a făcut-o tânărul șofer. Se pare că acesta a intrat într-o depășire, iar când ar fi revenit pe banda sa, a izbit mașina aflată în față. În acel autoturism se aflau cei doi soți.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Echipajele medicale sosite la fața locului, din păcate, nu i-au putut salva. În ciuda manevrelor de resuscitare, personalul medical a fost nevoit să constate decesul celor doi soți.

Citește și: Ștefan Dragomir, rămas fără copil, după accidentul din 2 Mai, reacționează în urma declarațiilor tatălui lui Vlad Pascu: ,,Ar fi mușamalizat tot''

banda politie loc crima

Sentința șocantă primită de șoferul care a ucis doi soți, la Cluj

[Sursa foto: istockphotos]

Judecătorii ar fi pronunțat sentința în ceea ce îl privește pe șofer.

Tânărul de 24 de ani ar fi fost condamnat la patru ani și două luni de închisoare.

De asemenea, tânărul ar trebui să plătească despăgubiri familiei celor doi soți. Potrivit observatornews.ro, șoferul ar trebui să ofere despăgubiri materiale în valoare de 150.000 de euro pentru fiicele victimelor, dar și daune morale în valoare de 50.000 și 20.000 de euro pentru mama victimei și sora acesteia. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si