"Ma dezamageste sa aflu ca traim intr-o societate în care oameni ca Ilie Nastase pot face astfel de comentarii rasiste la adresa mea si a copilului meu nenascut si comentarii sexiste impotriva colegelor mele.

Am spus-o o data si o voi spune din nou, lumea a ajuns atat de departe, dar totusi mai are mult de parcurs. Da, am depasit atat de multe bariere, dar sunt inca multeinainte. Aceasta sau oricare alta nu ma va opri in a pune iubire, lumina si pozitivitate in tot ceea ce fac. Voi continua sa iau atitudine si sa ma ridic pentru ceea ce este drept. Mulţumesc cu umilinta ITF pentru atentia pe care o acorda tuturor faptelor din acest caz. Ei vor avea sprijinul meu total", a postat, luni, Serena Williams, pe contul ei de Instagram, potrivit BBC.

In mesajul ei, Williams a inclus cateva versuri din poezia "Totusi ma ridic" (Still I Rise) a luptatoarei americane pentru drepturile civile Maya Angelou: "Nu mi-e frica, spre deosebire de tine.

Vezi, nu sunt o lasa. <Te deranjeaza impertinenta mea? De ce esti inconjurat de intuneric? Ma poti lovi cu cuvintele tale... poti incera sa ma ucizi cu ura ta, dar, la fel ca aerul, ma voi ridica.>"
Federatia Internationala de Tenis (ITF) a deschis o ancheta dupa un comentariu al capitanului nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, Ilie Nastase, despre copilul nenascut al Serenei Williams.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

La conferinta de presa de vineri, dinaintea partidei Romania- Marea Britanie din Fed Cup, in timp ce Simona Halep raspundea in engleza unor intrebari referitoare la faptul ca Serena Williams este insarcinata, Ilie Nastase s-a adresat în limba romana unui membru al echipei: "Sa vedem ce culoare are. Ciocolata cu lapte?".
Williams a anuntat, saptamana trecuta, ca este tnsarcinata în 20 de sapatamani. Ea este logodita si urmeaza sa se casatoreasca cu Alexis Ohanian, co-fondatorul retelei de socializare Reddit. 

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si