Imediat după ce s-a aflat de suspendarea pe care a primit-o Simona Halep, Serena Williams, a reacționat pe rețelele de socializare.

Jucătoarea americană a publicat un mesaj pe rețelele sociale în care a făcut referire la finala turneului de la Wimbledon, din anul 2019, când românca a cucerit râvnitul trofeu. Simona Halep s-a impus atunci cu 6-2, 6-2 în fața Serenei.

”8 este o cifră mai bună”, a postat Serena Williams pe Twitter. Sportiva din SUA are 7 titluri câștigate la Wimbledon și a transmis prin mesaj că ar putea atinge și trofeul cu numărul 8 la Grand Slam-ul britanic dacă îi va reveni și trofeul din 2019.

Serena Williams și Alexis Ohanian, primele reacții după decizia suspendării Simonei Halep

Serena Williams și soțul ei, Alexis Ohanian s-au dezlănțuit pe rețelele sociale. Omul de afaceri a pus din nou o fotogrfie cu el în lojă, când poartă un tricou pe care scrie D.A.R.E.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Evenimentul a avut loc la US Open 2019, la meciul dintre Serena Williams și Maria Sharapova, iar D.A.R.E. (Drug Abuse Resistance Education) a reprezentat o ironie la adresa rusoaicei, care picase un test anti-doping în 2016, după ce a pierdut în sferturile Australian Open în fața Serenei.

Alexis Ohanian a repostat fotografia respectivă pe contul de Twitter, alături de mesajul "Moda nu se schimbă", făcând trimitere la actualul caz al Simonei Halep.

Citește și: VIDEO- Simona Halep, ultima cale de atac. Tenismena a anunțat că nu se va da bătută și va ataca decizia tribunalului din cadrul Agenţiei Internaţionale pentru Integritate în Tenis

Serena Williams a reacționat imediat și a comentat la postarea soțului ei: "Clar nu ești demodat".

Serena Williams a apreciat postarea compatrioatei Nicole Gibbs, în care aceasta spune că este dezamăgită să audă că Simona Halep a trișat.

Serena Williams a apreciat mai multe postări în care oamenii sunt ironici la adresa Simonei Halep, după vestea finală pe care a primit-o în cazul de dopaj.

Citește și: VIDEO- Simona Halep a fost suspendată patru ani din tenis. ITIA a făcut anunțul final. Ce mesaj a transmis tenismena


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si