Zilele acestea, turistii care au ajuns pe litoral si au dorit sa incerce preparatele cu nume trasnite servite la restaurantul lui Serghei Mizil, au avut surpriza sa constate ca proprietarul a tras oblonul si si-a trimis oamenii acasa.

Citeste si: Moment emotionant in Constanta! Un scafandru a ajutat o femele delfin sa nasca

Cei care au trecut pragul carciumii lui Serghei Mizil, la inceputul acestei veri, s-au amuzat teribil cand s-au asezat la mese si au cerut un meniu. Denumit “Cotidian cu haleala si macheala”, meniul restaurantului continea cateva rubrici la fel de haioase, numele preparatelor “Specialitatea denuntatorului”- limba cu masline, sau “Cafteala gardianului”- coaste de porc, facand deliciul clientilor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Din pacate, toate acestea au devenit amintiri, de curand, Serghei Mizil punand lacatul pe usa carciumii sale de la mare.

“Intram in renovare "de toamna". Va anunt cand deschidem din nou portile, sa bem o bere impreuna in stil nou!”, a anuntat afaceristul pe pagina sa de socializare. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si