Serghei Mizil a pus lacatul pe usa restaurantului sau de la mare!
Doua luni! Atat a tinut afacerea deschisa de Serghei Mizil pe litoral, in Bulevardul Tomis din Constanta.
Zilele acestea, turistii care au ajuns pe litoral si au dorit sa incerce preparatele cu nume trasnite servite la restaurantul lui Serghei Mizil, au avut surpriza sa constate ca proprietarul a tras oblonul si si-a trimis oamenii acasa.
Cei care au trecut pragul carciumii lui Serghei Mizil, la inceputul acestei veri, s-au amuzat teribil cand s-au asezat la mese si au cerut un meniu. Denumit “Cotidian cu haleala si macheala”, meniul restaurantului continea cateva rubrici la fel de haioase, numele preparatelor “Specialitatea denuntatorului”- limba cu masline, sau “Cafteala gardianului”- coaste de porc, facand deliciul clientilor.
Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Din pacate, toate acestea au devenit amintiri, de curand, Serghei Mizil punand lacatul pe usa carciumii sale de la mare.
“Intram in renovare "de toamna". Va anunt cand deschidem din nou portile, sa bem o bere impreuna in stil nou!”, a anuntat afaceristul pe pagina sa de socializare.