Close sidebar
Close sidebar

Cine este Sergio Ștefano de la „Puterea Dragostei” și pentru cine a pășit în casa iubirii de la Kanal D

Sergio Ștefano este noul concurent intrat în casa „Puterea Dragostei”, emisiune difuzată pe Kanal D. Sergio de la „Puterea Dragostei”, în vârstă de aproximativ 20 de ani, a venit cu gândul de a-și întâlni marea iubire.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Sergio Ștefano de la „Puterea Dragostei”. Sergio de la „Puterea Dragostei” a pășit în cadrul competiției „Puterea Dragostei”, emisiune difuzată pe Kanal D. Tânărul a mărturisit că vrea să-și întâlnească iubirea. Concurentul emisiunii este un jucător înrăit de rugby, adoră sportul și trăiește în Palma de Mallorca, deși este din București.

Sergio Ștefano de la „Puterea Dragostei”. Citeste si: Turcu de la Puterea dragostei își arată trupul perfect în cele mai fierbinți ipostaze. Iată imaginile!

Cine este Sergio Ștefano de la „Puterea Dragostei” și pentru cine a pășit în casa iubirii de la Kanal D

Sergio Ștefano de la „Puterea Dragostei”. Sergio de la „Puterea Dragostei” le-a impresionat pe fetele din casa „Puterea Dragostei” în ediția de aseară când și-a desfăcut părul și le-a arătat lungimea.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Sergio Ștefano de la „Puterea Dragostei”. Citeste si: Plușica rupe tăcerea după apariția imaginilor de la videochat! ”Nu-mi voi cere scuze. Voi merge la poliție să depun plângere penală” EXCLUSIV

Sergio Ștefano de la „Puterea Dragostei”. „Are părul mai lung decât voi! Ești nebun!” a adăugat Cătălin de la „Puterea Dragostei” la întreaga scenă.

Sergio Ștefano de la „Puterea Dragostei”. Citeste si: Imagini incredibile cu Daiana de la "Puterea dragostei" inainte de operatiile estetice! Iata cum arata concurenta, in urma cu cativa ani!

Sergio Ștefano de la „Puterea Dragostei”. Sergio de la „Puterea Dragostei” a cochetat cu modelling-ul în trecut și acum a lăsat totul pentru a-și întâlni marea dragoste. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI