Cadrele medicale de la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș au decis să-l externeze pe tânăr pentru că este complet vindecat. Primul român infectat cu coronavirus pe teritoriul țării noastre nu se poate întoarce acasă, deoarece familia lui încă este izolată la domiciliu.

Citeste si: Papa Francisc a fost testat negativ pentru coronavirus

Primul român infectat cu CORONAVIRUS a fost externat

Sergiu va locui în casa altor rude care nu sunt izolate la domiciliu. Pentru că este complet vindecat, după spusele medicilor, tânărul poate merge oriunde dorește, mai puțin în casa unde familia lui stă în carantină.Membrii familiei nu au fost depistaţi cu coronavirus, dar vor mai urma alte teste săptămâna viitoare.

În urmă cu doar două zile, Raed Arafat a declarat că tânărul din Gorj nu poate fi lăsat acasă, unde familia sa se află izolată.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Două mari companii de pe glob îndeamnă oamenii să lucreze de acasă pentru a preveni infecția cu Coronavirus

Primul român infectat cu CORONAVIRUS a fost externat

Citeste si: Organizația Mondială a Sănătății, avertisment cumplit privind CORONAVIRUSUL

„Este negativ, urmează să fie externat, dar tocmai asta discutăm că nu se poate întoarce în rândul familiei. Aceasta este izolată şi aceştia pot să dezvolte simptome în 14 zile.

Trebuie să găsim o soluţie pentru el, să rămână într-un loc. Este sănătos, va rămâne la spital sau la Gorj, la un hotel, dar nu în familie", a spus Raed Arafat la un post tv.

Citeste si: Italienii amână lucrările la Calea Eroilor. Motivul!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si