Potrivit lui Lavrov, președintele american, Joe Biden, a spus că singura alternativă la sancțiuni este izbucnirea la un al Treilea Război Mondial și că acesta ar putea fi unul nuclear.

Citeste si: Ce rază are o bombă nucleară? Efecte devastatoare ale armelor atomice

Ministrul rus de Externe spune că acest lucru este posibil doar în capul politicienilor occidentali, nu și în mintea poporului și armatei ruse.


„Dacă se poartă un război adevărat împotriva noastră, atunci cei care fac astfel de planuri ar trebui să se gândească la asta [şi] în opinia mea se fac astfel de planuri”, spune el.

Citeste si: Locuitorii Ucrainei sunt împușcați pe stradă. Civilii mor în încercarea de a fugi de atacurile rușilor

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Oficialul rus a repetat afirmația lui Vladimir Putin în care spunea că guvernul ucrainean este un regim neo-nazist și spune că bandele jefuiesc inclusiv Mariupol. Ucrainenii „încearcă acum să folosească civilii ca scuturi umane”, a continuat el.

Ministrul rus spune oamenii nu ar trebui să asculte doar ce spune presa occidentală

Acesta a mai adăugat că oamenii nu ar trebui să „se uite doar la acest film de la Hollywood” care este redat doar de mass-media occidentală, în care se arată ca fiind totul" un rău suprem".

Citeste si: O rachetă rusească a explodat în fața unei ucrainence. Imagini șocante din Kiev

Ministrul rus a mai adăugat că NATO încearcă să întărească securitatea Occidentului în detrimentul Rusiei.

Tot acesta mai compară SUA cu Napoleon sau Hitler și spune că „pe vremuri, Napoleon şi Hitler aveau scopul de a subjuga Europa – acum, americanii fac acelaşi lucru”.

Citeste si: Colonelul supranumit "fantoma din Kiev" a murit. S-a stins în timp ce încerca să deturneze mai multe avioane de luptă rusești


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si