Ali sufera de o tulburare din spectrul autismului, iar inteligenta lui sclipitoare si nevoia de a face bine il aduc foarte aproape de oameni. Intamplari la limita le demonstreaza celor din jur ca tanarul are calitati exceptionale si e acel medic care salveaza vieti. Copilaria si a petrecut-o intr un sistem rigid, institutionalizat, pare stangaci in a comunica firesc cu ceilalti, dar in Ali se ascund comori de umanitate si o inteligenta peste medie, ce va fi pusa in slujba oamenilor.

Citeste si: VIDEO| Radio Impuls s-a mutat pe plajă

Serial nou la Kanal D

Ali este personajul principal al serialului „Doctorul minune”/ original: „Mucize Doktor”, o producție exceptionala, care a înregistrat un succes uriaș în Turcia și care va putea fi urmărită, în curând, la Kanal D.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Duminica aceasta, de la ora 14:30, la „Asta-i România!”, Litoralul românesc, un imens furnicar

Ali este interpretat de un foarte talentat tânăr actor,Taner Ölmez, pe care publicul l-a mai putut urmări, la Kanal D, în serialul „Kösem”, în rolul lui Osman al II-lea, și în „Yaman”, în rolul lui Mert.

Citeste si: Kanal D, lider absolut de audiență, cu “Teo Show”

Citeste si: „Doctorul minune”, în curând, la Kanal D!

Citeste si: Biran Damla Yılmaz, actrița care interpretează personajul principal în serialului “Nehir”, s-a despărțit de iubitul ei, actorul Ilker Kaleli


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si