Pentru Melis situația devine extrem de dificilă, de când Ragîp, infractorul care a răpit-o pe Zeynep, a fost găsit mort în casa în care se ascundea. Cum Melis a fost implicată îndeaproape în tragicele evenimente petrecute recent, acum tânăra se teme că va trebui să răspundă pentru faptele sale în fața justiției.

Citește și: Un mare actor a ajuns de nerecunoscut după ce a consumat substanțe interzise. "Are nevoie de ajutor"

În familia Bozbey nu mai există liniște de când Alper a “intrat” în casa acestora. Dacă până acum, Sîla era cea care încerca să scape de tânărul care a dezvoltat o obsesie pentru ea, iată că o situație inedită va da peste cap bunul mers al lucrurilor în familia Bozbey.

Melis trece prin clipe de groază 

Kuzey suspectează că ceva nepotrivit se petrece în familia sa, și este convins că Alper este implicat în această poveste, care nu pare a fi una demnă de familia sa.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Cum arată rochia perfectă pentru mirese în 2024? Este versatilă și complexă

Cum va reacționa Melis atunci când află că este pasibilă de închisoare, din cauza faptelor sale și, ce descoperire șocantă va face Kuzey, și care îi vizează direct familia, puteți afla azi, de la ora 18:45, în noul episod din serialul “Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2. 

Serialul „Dragoste și speranță”, un nou episod

Serialul „Dragoste și speranță”, un nou episod

Serialul „Dragoste și speranță”, un nou episod

Serialul „Dragoste și speranță”, un nou episod


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si