Crezând că Gonul vrea să o ia pe Zeynep de lângă el, Bulent are o întâlnire cu aceasta, iar în urma întrevederii celor doi bărbatul va afla un mare secret teribil, care îi va da complet viața peste cap.

Melis trăiește cele mai frumoase momente din viața sa, după ce Ege a cerut-o în căsătorie, în vreme ce Zeynep suferă în tăcere, știind că l-a pierdut definitiv pe bărbatul iubit.

Serialul „Dragoste și speranță”, un nou episod

Un nou episod din serialul „Dragoste și speranță”

În familia lui Kuzey problemele se țin lanț. Încă aflat în suferință după pierderea iubitei sale, Elif, bărbatul nu vrea să mai lase pe nimeni să “îi intre” în suflet. Pe Sîla o apostrofează ori de câte ori drumurile lor se intersectează, acuzând-o pe frumoasa tânără că aduce numai probleme familiei sale.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ce secret tulburător va afla Bulent de la Gonul și, dacă va reuși Sîla să spargă “gheața” din sufletul bărbatului de care s-a îndrăgostit, Kuzey, puteți afla astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul “Dragoste și speranță” difuzat numai la Kanal D2.

Serialul „Dragoste și speranță”, un nou episod

Serialul „Dragoste și speranță”, un nou episod

Serialul „Dragoste și speranță”, un nou episod


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si