Entuziasmat peste măsură pentru că Dilek a rămas în oraș, deoarece programul acesteia de lucru a suferit schimbări de ultim moment, chipesul tânăr profită de acest aspect pentru a petrece timp alături de femeia iubită.

Serialul „Poveste din Anatolia”

Serialul „Poveste din Anatolia”, un nou episod la Kanal D

Taner va avea parte de o surpriză atunci când reprezentanți ai unei renumite companii de avioane vor veni să verifice stadiul proiectului tânărului inginer.

Mai mult, o demonstrație televizată, care va avea loc în județ, va stârni admirația și curiozitatea localnicilor.

Citește și: Berk Atan, actorul din serialul “Poveste din Anatolia”, greutăți la început de drum: “Erau zile când întindeam un cearșaf pe jos și dormeam pe el”

Serialul „Poveste din Anatolia”

Delik este alături de Taner

Dilek se confruntă cu atitudinea reticentă a mamei sale, în ceea ce privește continuarea proiectului de lucru în orașul natal. În plus, mama frumoasei Dilek, de cum a aflat că aceasta a rupt logodna cu Serdar, îi cere fiicei sale să se întoarcă în Istanbul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Când viața bate filmul! Actrița principală din “Poveste din Anatolia”, despre perioada în care studia actoria

Dacă va reuși Taner să-și îndeplinească visul în legătură cu proiectul la care a lucrat alături de verii săi și ce anume o va determina pe Dilek să rămână, de fapt, în orașul natal, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, urmarind un episod din serialul “Poveste din Anatolia”, difuzat numai la Kanal D.

Serialul „Poveste din Anatolia”

Serialul „Poveste din Anatolia”

Serialul „Poveste din Anatolia”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si