În această seară, de la ora 20:00, în ultimul episod din serialul “Promisiunea”, Azimet pleacă din conac, în urma hotărârii lui Zümrüt, iar Serhat este de acord cu decizia soției sale.

Serialul “Promisiunea”, episodul de marți, 26 decembrie 2023, detalii în avans

Serialul “Promisiunea”, episodul de marți, 26 decembrie 2023

Serialul “Promisiunea”, episodul de marți, 26 decembrie 2023

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Deși a acceptat să plece din caminul său, fără să opună rezistență, Azimet este decisă ca, la momentul potrivit, să se răzbune pe cea care a alungat-o din casa sa.

Odată cu plecarea lui Azimet are loc o nouă ordine în conacul familiei Demirkan. Suhandan și Latif decid să-și continue viața în altă parte. Tatăl lor, în schimb, Abbas, intenționează să deschidă o pagină nouă în viața sa alături de Canan. Bărbatul este atât de îndrăgostit încât este gata să pună capăt căsătoriei sale, pentru femeia iubită.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Kanal D, premiu pentru implicare în ajutorarea victimelor cutremurului din Turcia, în cadrul unui eveniment prestigios- “Dogan Value Awards”

Azimet trece la acțiune și își pune la cale ultimul joc și, cu ajutorul lui Abbas, le atrage pe Zümrüt și Ülfet într-o capcană. Spre marele șoc al lui Azimet, tot răul făcut de aceasta se va întoarce împotriva sa și toate secretele vor fi aflate de către Serhat.

Serialul “Promisiunea”, episodul de marți, 26 decembrie 2023

Serialul “Promisiunea”, episodul de marți, 26 decembrie 2023

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, ultimul episod din serialul “Promisiunea”, difuzat numai la Kanal D.

Începând de mâine, 27 decembrie, de la ora 20:00, urmăriți o nouă poveste captivantă, odată cu premiera serialului "Tărâmuri nelegiuite", producție care va fi difuzată, de luni până joi, numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si