Neînfricatul Davut reușește să o salveze pe Gulfem din mâinile răpitorilor iar acum Malik dorește să răsplătească curajul tânărului. Cum Davut refuză banii oferiți de către Malik drept recompensă pentru salvarea vieții fiicei sale, omul de afaceri îi face o altă propunere.

Care este satisfacția lui Davut?

Singura satisfacție a lui Davut, în urma discuției avute cu Malik este faptul că poate vorbi, de acum înainte, în numele lucrătorilor în mină dar, mai ales, să lupte pentru drepturile lor.

Când Malik refuză să accepte anumite condiții venite din partea lucrătorilor, Gulfem îi sare în ajutor lui Davut.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Serialul “Tărâmuri nelegiuite”, episodul de joi, 28 decembrie: Davut și Gulfem, noi provocari dramatice

Pe de altă parte, Gulfem se confruntă cu o problem extrem de spinoasă, atunci când tatăl său intenționează să o mărite contrar voinței tinerei. Gulfem refuză cu înverșunare aranjamentele tatălui său de a o căsători cu Ali Gelik, fiul proprietarului minei.

Citește și: “Tărâmuri nelegiuite”, un nou serial turcesc tulburător, în curând, la Kanal D!

Ce condiții impune Davut pentru ca lucrătorii să-și continue munca în mină?

Ce va face Yavuz când află că Malik vrea să o mărite pe frumoasa Gulfem, de care este îndrăgostit, cu Ali, și ce condiții impune Davut pentru ca lucrătorii să-și continue munca în mina, puteți afla în aceasta seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Tărâmuri nelegiuite”,  difuzat numai la Kanal D. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si