Curajoasa fiică a lui Malik empatizează tot mai mult cu suferințele minerilor și luptă cu îndârjire pentru drepturile acestora, înfruntându-și, neîncetat, tatăl.

Ce se întâmplă cu Gulfem?

Gulfem nu acceptă să devină o <tirană> precum tatăl său și este dispusă să facă orice pentru bieții muncitori din mină, care se luptă să își ducă traiul de la o zi la alta.

Citește și: “Tărâmuri nelegiuite”, un nou serial turcesc tulburător, în curând, la Kanal D!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Davut, care se îndrăgostește pe zi ce trece de Gulfem, nu crede că frumoasa tânără este complet diferită față de tatăl său, iar disensiunile dintre ei nu întârzie să apară.

Davut însă, va fi nevoit să își revizuiască atitudinea în fața frumoasei Gulfem atunci când află ce va face aceasta pentru a câștiga drepturile cuvenite muncitorilor din mină, în fața neînduplecatului Malik.

Citește și: “Tărâmuri nelegiuite”- premiera în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

Ce decizie urmează să ia Gulfem?

Ce decizie va lua Gulfem în ceea ce privește viitorul său, pentru ca minerii să își primească drepturile din tatălui său, și ce șoc va avea tatăl frumoasei fete atunci când află că planurile sale se întorc împotriva sa, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Tărâmuri nelegiuite”, difuzat numai la Kanal D. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si