Aseară, Kanal D a fost lider de piață în Prime Time, cu serialul turcesc “Totul pentru familia mea”. Conform datelor furnizate de Kantar Media România, postul TV a surclasat celelalte stații concurente și s-a poziționat pe primul loc în topul televiziunilor din țară, la nivelul întregii țări.

Citește și: Kanal D, lider de audiență, la orașe, cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Astfel, ieri, în intervalul de difuzare a serialului 20:00 – 22:30, Kanal D a fost lider de piață, înregistrând 8,1% rating și 19,1% cota de piață, pe targetul Național.

Episodul de aseară a fost urmărit de o medie de aproape un milion si jumatate (1.429.000) de telespectatori din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării. Minutul de aur, atins la 21:59, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, peste un milion și jumătate (1.632.000) de fani ai serialului “Totul pentru familia mea”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si