Începând de săptămâna viitoare, fanii serialelor turcești se vor putea bucura de poveștile lor favorite și de eroii preferați, de luni până vineri, de la ora 20:00, cinci zile pe săptămâna. Mai exact, în fiecare luni și marți, de la 20:00, aceștia vor putea urmări serialul “O dragoste”, iar de miercuri până vineri, producția “Vinovați de iubire”.

Povestea fascinantă a membrilor familiilor Unal și Arslan, din serialul “O dragoste”, a cucerit publicul din România și continuă să suprindă privitorii cu evenimentele ce se succed amețitor în viețile acestora.

Membrii celor două familii duc stiluri de viață foarte diferite, iar tradiționalismul și valorile societății moderne își fac loc, de multe ori disfuncțional, în relațiile dintre protagoniști.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Lansată recent, producția “Vinovați de iubire”, a surprins plăcut publicul prin povestea de iubire extraordinară, inspirată din realitate, pe fundalul unor drame de familie. Doi îndrăgostiți se confruntă cu demonii trecutului și luptă pentru dragostea lor. Serialul “Vinovați de iubire” va putea fi urmărit, începând de săptămâna viitoare, trei zile pe săptămâna, de miercuri până vineri, de la 20:00, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si