O veste buna pentru patronii restaurantelor care astfel isi maresc profitul si pentru romanii care nu au timp sa manance in oras. Dar nu si pentru ospatari pentru care bacsisul reprezinta jumatate din venitul lunar.

Lipsa de timp a romanilor si traiul pe fuga impinge tot mai multe persoane sa comande mancare gata preparata. Restaurantul clasic ramane o destinatie de weekend, insa pentru mesele zilnice, romanii folosesc din ce in ce mai mult serviciile de livrat mancare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

Primii care resimt schimbarea obiceiurilor alimentare in randul romanilor sunt ospatarii. Drumul lor cu serviciile de livrat mancare e pierduta deja. Bacisul care inainte era primit de ospatar, ajunge acum in buzunarul livratorului.

Suma castigata din tips scade cu atat cu cat romanii comanda mai mult online. Doar in Bucuresti sunt cateva mii de livratori care livreaza mancare din peste 600 de restaurante. Datele unei companii care ofera acest serviciu arata ca romanii cheltuie in medie 55 de lei pentru o comanda.

Piata locala a livrarilor de mancare prin platforme online a ajuns anul trecut la aproape 48 de milioane de euro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si