Pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit la Serviciile de permise și Evidența Populației. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare și o autospecială. În momentul intervenției, flăcările se manifestau la deșeuri din textile și carton pe aproximativ 25 de metri pătrați. Nu au fost înregistrate victime.  

Citește și: Incendiu pe bulevardul 1 Decembrie din Capitală. O persoană a ajuns la spital

Incendiu pe bulevardul 1 Decembrie din Capitală. O persoană a ajuns la spital

Un incendiu a izbucnit, luni seară, într-un apartament de pe bulevardul 1 Decembrie din Capitală. Persoanele au fost evacuate, iar una din ele a ajuns la spital. Pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu de pe bulevardul 1 Decembrie din Capitală. La fața locului s-au deplasat cinci autospeciale de stingere, două SABIF și trei SMURD.  

Șapte locatari au fost evacuați din bloc și au fost  evaluați medical, iar o persoană a ajuns la spital.

Citește și:  Un bărbat din Botoșani a murit ars de viu în propria casă. Locuința s-a făcut scrum

Un bărbat din Botoșani a murit ars de viu în propria casă. Locuința s-a făcut scrum

Tragedie   în Botoșani! Un bărbat a murit ars de viu, în casa în care locuia singur, după ce o lumânare aprinsă a provocat un incendiu devastator.

Victima este un bărbat de 69 de ani. Din nefericire, el nu a mai putut fi salvat. Bărbatul este din localitatea Durnești, comuna Ungureni.  Tragedia s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni. Bărbatul locuia singur, într-o zona izolată. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și:  Incendiu puternic în Caraș-Severin: un bloc în reabilitare a fost cuprins de flăcări

La caz au ajuns pompierii Stației Săveni, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, precum și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Ungureni. Aceștia au constatat că locuința ardea în totalitate. Întrucât existau informații că proprietarul nu a reușit să iasă din casă, pompierii au început căutările concomitent cu acțiunea de stingere.

Din nefericire, bărbatul a fost găsit decedat într-una dintre camere, scrie   observatornews.ro

Citește și: Incendiu într-o localitate din Botoșani: totul ar fi pornit de la un scurtcircuit

Un alt incendiu într-o localitate din Botoșani: totul ar fi pornit de la un scurtcircuit

O casă a fost cuprinsă de flăcări, în localitatea Prăjeni, județul Botoșani, în urma unui scurtcircuit. Pompierii s-au deplasat la fața locului.

Casa unei familii din localitatea Prăjeni a luat foc, noaptea trecută, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit.

Proprietarii, oameni trecuți de 60 de ani, dar și fiul acestora, au fost treziți din somn de zgomotul produs de  explozia unui compresor de frigider.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Pompierii au constatat faptul că întreaga  locuința era cuprinsă de flăcări, arderea fiind întreținută de cantitatea mare de materiale combustibile din interior.  

Citește și: Incendiu puternic într-un bloc de locuințe. 12 oameni au fost evacuați

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si