Jeremy Fleming, directorul centrului guvernamental de comunicații va susține un discurs adresat experților în domeniul apărării cu privire la ceea ce ar reprezenta "o ameninţare uriaşă pentru noi toţi".

Citeste si: Primul proces din România pe tema DeepFake. "5.000 lei daune morale", anunță avocatul Adrian Cuculis

"La GCHQ, este privilegiul şi, de asemenea, datoria noastră să vedem momentele esenţiale în care istoria se schimbă fără să ne dăm seama.

Pare să fie unul din acele momente", va urma să spună el.

"Avantajul nostru în viitoarea noastră strategie tehnologică se bazează pe ceea ce decidem să facem acum în calitate de comunitate. Sunt încrezător că împreună putem transforma acest moment în avantajul nostru", va sublinia directorul GCHQ.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Rușii au primit sute de drone din Iran pentru distrugerea inamicului în Ucraina. Mare surpriză când le-au folosit!

China a finalizat în 2020 sistemul său de navigație prin satelit.

"Mulţi cred că China este pe cale să se doteze cu o puternică capacitate anti-satelit cu scopul de a împiedica alte naţiuni să aibă acces la spaţiu în cazul unui conflict".

Citeste si: Atac cibernetic asupra site-ului Poliţiei Române. A fost blocat accesul utilizatorilor

Primul proces din România pe tema DeepFake. "5.000 lei daune morale", anunță avocatul Adrian Cuculis

Primul proces din România pe tema DeepFake! Este un fenomen mai puțin cunoscut în România, dar prezent pe rețelele sociale. Data de astăzi trebuie salvată în calendar, pentru că a fost luată prima decizie judecătorească într-un proces de acest tip în România.

Citeste si: Rușii au primit sute de drone din Iran pentru distrugerea inamicului în Ucraina. Mare surpriză când le-au folosit!

"Asta s-a întâmplat în cazul de față, unde o minoră a modificat în clip explicit, adăugând fața unui coleg de clasă, clip pe care l-a încărcat ulterior pe YouTube și l-a distribuit în clasă", a declarat avocatul Adrian Cuculis pentru  StirileKanalD.ro  .  

Potrivit acestuia, judecătorii au dispus plata a 5.000 lei daune morale. Judecătorii au menționat în acest caz "răspundere civilă delictuală a părintelui pentru fapta ilicită a minorului". 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si